Hjem

Vann og toaletter stengt for vinteren.

Da er vannet stengt i båthavna og gjestehavna. Dvs. at WC og dusj ved bobilparkeringa er stengt for vinteren. Det samme er servicebygget for gjestehavna.

Kontakt oss

 

 
59°49′N
10°32′E

Weidemanns gate 9
951 71 408
post@holmestrandsmabathavn.no

Fasiliteter

Litt info før vinteren.

Sommersesongen nærmer seg slutten og vintersesongen tar over. Alle som ligger på plasser med bobleanlegg og IKKE har bestilt vinterhavn må flytte båten seinest innen 1.11. Vannet vil bli stengt i uke 45. De uteriggerne som er festet til land, vil bli heist opp i løpet av uke 45/46 dvs. Hagemann og langs Hydro.

VINTERHAVN !!

Jeg får stadig telefoner og e-poster om vinterhavna. Når du bestilte fikk du en informasjon som skulle leses. Vinterhavna er fra 1.11. Plasser vil bli fordelt i løpet av uke 41 MEN plassene er i utgangspunktet IKKE ledige før 1.11.

NY RUTINE FOR BRUK AV STRØM !

Vi har nå hatt en gjennomgang av hele vårt elektriske anlegg. Et av avvikene var at det benyttes ikke tillatte ledninger og kontakter til landstrøm. Det ble funnet flere kontakter som var brent/hadde varmgang og noen som hadde irret. Dette forårsaker jordingsfeil som ikke er bra. Det er nå laget en rutine for hvordan landstrøm skal kobles til båten din. Denne MÅ følges. Rutinen ligger også på "Min side" Sørg for at denne blir lest og etterfulgt.
Rutine strøm.pdf

Bestilling boblehavn

Bestilling av boblehavn er nå tilgjengelig for bestilling. Logg deg inn på "Min side" og bestill, husk strømavtale hvis du skal ha det. For eksterne søkere som ikke har logg inn fra tidligere, går man inn via "Bli medlem" 
Ønsker du plass på land må du kontakte HBF eller HSF. HSDA har kun vinterlagring i boblehavn.

STRØM KONTAKTER!

For å få orden på strømkontakter og hvem som tilhører hvilken båtplass, er det nå skrevet plassnr. på hver enkelt kontakt. Det stemmer sikker ikke for alle med tidligere brukte kontakt. Men skal jeg få en oversikt så var jeg nødt til å gjøre dette. Alle kontaktene vil bli låst opp innen mandag 24.4. De som ligger på plasser uten bobleanlegg setter på sin egen hengelås. NB! Kun plasser hvor det er bestilt strøm blir åpnet!

Nye priser for 2017 sesongen.

Da er nye priser for 2017 sesongen klare. Se under faneblad "Om foreningen".
Viktig at alle nå er inne og registrerer seg og krysser av for om du skal benytte plassen din til neste sommer. Du bytter ikke plass, men får den samme.
Vinterplass bestilles i september neste år, det kommer jeg tilbake til.

Fortøyning og strømbruk.


Jeg har vært noen runder i havna og ser forsatt at det er noen båter som ikke fortøyer slik det er beskrevet det skal gjøres. Ber om at ALLE fortøyer båten iht. til beskrivelsen som ligger på vår hjemmeside. Med den vindretningen vi har nå så blir belastningen større enn nødvendig på ueriggerne. Sjekk samtidig at strømtilførselen er iht. beskrivelsen på hjemmesiden. Strømtilførsel som ikke er iht. dette vil bli frakoblet uten videre varsel. Dette av hensyn til alle. Det er også viktig at man begrenser forbruket av strøm, slik at vi unngår overbelastning slik vi hadde her i går. Strømmen er ikke tiltenkt som oppvarming og fyring av båten, men som et frostvern.bjarel@online.no
bjarel@online.no

Nye vedtekter for HSDA

På selskapsmøtet 15.6. ble vedtektene for HSDA revidert. Disse bør leses. Vedtektene finner du under faneblad "Om foreningen"

Havna fylles opp.

Sommeren nærmer seg og havna fylles opp med båter. Det er svært få plasser ledige og det er kun små plasser. Derfor er det viktig at dere veit hvilken plass dere skal ligge på. Har hatt flere som har lagt båten på feil plass. Det lager jobb og frustrasjon når rett eier kommer med båt for å legge seg på plassen.

Registrering i havnestyringssystemet.

Da har vi sluppet det nye havnstyringssystemet for registrering. Bruk litt tid på dette og gjør du feil så ta det på nytt. Som mange har sett, så må man nå bestille sommerplass og til neste høst bestille vinterplass. DET betyr ikke at man får en ny plass, men kun en bekreftelse på at man skal benytte plassen. Når man bestiller sommerplass nå i første omgang, så får jeg en oversikt over hvilke plasser som benyttes. Dette kan gjøres helt fram til 15. februar 2017, men DA må du ha bestemt deg.
Lykke til.

PARMAFENDERE TIL SALGS!

PARMAFENDERE PÅ SALG!
Vi har Parmafendere type grå Ø70mm for salg til en SVÆRT gunstig pris.
Ventilsett: kr. 70,- pr. sett.
Fendere: kr. 125,- pr. 50 cm.
Bestilling sendes på e-post til: post@holmestrandsmabathavn.no

Litt om ståa 16.mars.

Det har kommet spørsmål om når vannet kommer på. Målet er så tidlig som mulig og seinest til påske. Vi har lekkasje på vannledningen som vi må gjøre noe med nå.
Onsdag var det frisk vind her og jeg ser at noen presenninger har rørt litt på seg og en uterigger på pir 22 har fått litt juling, men det blir repparet og båtene er tatt vare på med federe og strammet fortøyninger.
Det har blitt en del flis på brygga utover mot Seilerhuset etter all vind som her vært, men dette er lovet ryddet opp.

RUTINE STRØM!

Det er viktig at man følger den rutinen som er beskrevet for strømtilførsel til båten. Ulike ledninger og skjøter laget mye ekstra jobb og utgifter for oss sist vinter. De som nå ikke følger dette vil bli frakoblet.
Rutine strøm.pdf