Vannet i havna stenges, utriggere tas opp!

Vannet i havna stenges mandag 4. november. Utriggere i Hagemann og langs Weidemanns gate tas opp 8.november.

Vinterhavna tar over!

 Vinteren nærmer seg og vinterhavna tar over fra 1.november. Vi stenger vannet i løpet av uke 45. Samtidig vil vi heise opp utriggere langs Weidemanns gate og langs moloene i Hagemann.

Registrerings kjennetegn på båter i havna.

Båteiere i havna er sikkert kjent med at ALLE båter skal være registrert i et godkjent register og påført gyldig kjennetegn. Dette står i våre vedtekter under §5. Nå har småbåtregisteret gratis registrering ut året for de som ønsker å benytte dette registeret. https://sbr.rs.no/gratis-reg/
Har du registreringsnummer, legger du det inn via Min side.

Åpent for bestilling av boblehavn på "Min side"

Du kan nå bestille boblehavn for vinteren 2019/2020. Dette gjør du på "Min side" Husk å les nøye de rutiner som gjelder for boblehavn. 

Ny eier av trucken for løft.

Bendik Farnes har nå overtatt trucken fra Holmestrand transportkontor og Vidar. Dvs. at det er Bendik som fra nå av er den som løfter og setter ut båter på opptaks plassen vår. Hans mobilnummer er 995 43 164. Vi ser fram til et godt samarbeid med Bendik framover. Rutinen for bestilling av opptak er IKKE endret. 

Kontakt oss

 

 
59°49′N
10°32′E

Weidemanns gate 9
951 71 408
post@holmestrandsmabathavn.no

SERVICE MULIGHETER FOR BÅT I HOLMESTRAND.

Sjøservice. Service på båter og innenbordsmotorer.
Auto-Marin. Service på mindre båter, påhengsmotorer og vinterlagring.
Kalesjefix. Reparasjon, sying og rens av båtkalesjer.
B.Farnes AS. Løft av båter opp til 14 tonn.

Fasiliteter

Boblehavn.

Det vil bli lagt ut info på hjemmesiden vår og på Facebook når det åpner for bestilling av boblehavn. Det vil også bli sendt ut en e-post til samtlige medlemmer om dette. Regner med at det åpner for bestilling i siste halvdel av september.
SKAL DU HA BÅTEN PÅ LAND MÅ DU KONTAKTE HB ELLER HSF.

Olje og batteri mottak.

Dette har blitt tatt opp tidligere og jeg må igjen påminne om at ønsker båteiere dette tilbudet, må det en radikal endring til. Dette går ikke lenger. Noen har emballert oljen som de skal og merket kannene, men konteineren var full av søppel. Søppelcontainer står ca. 10 meter unna.

Parkeringsbevis.

Sesongparkering for båteiere kjøpes på automaten ved pir 33 (bobilparkeringa) Kvitteringen veksles inn i et p-bevis på kontoret. Pris kr. 300,- Hvis du ikke kan møte opp på kontoret i åpningstiden. Da tar du bilde av kvitteringen og sender meg, så legger jeg p-kortet på Shellstasjon i sentrum.
Da er det ikke lenger mulighet for å kjøpe sesongkort etter 31.5.. Det ble avsluttet som beskrevet i en e-post send alle medlemmer i april. Internet Explorer

Internet Explorer støttes ikke lenger når du logger deg inn på våre nettsider og "Min Side".
Denne nettleseren støtter ikke moderne web-teknologi, og videreutvikles ikke lenger av Microsoft.

Nettleseren "Internet Explorer" ble faset ut av Microsoft for flere år siden og ble erstattet av Microsoft Edge. Dessverre er Internet Explorer fortsatt i bruk mange steder, særlig i bedrifter. Stadig flere nettsteder er ikke lengre kompatible med nettleseren. 

Dette betyr at hvis du i dag bruker Internet Explorer, så må du bytte til en annen nettleser innen 1. mai 2019 for å komme inn på "Min Side". Vi anbefaler å ta i bruk en moderne nettleser som Google ChromeMozilla Firefox eller Microsofts nye Edge (følger med alle Windows 10 og nyere).

Fordeling av ledige båtplasser.

Fordeling av ledige båtplasser, vil i hovedsak bli gjort rett over på nyåret. Da får jeg en bedre oversikt over ledige plasser og kan fordele ut slik at båtene får best mulig plassering ut fra styring av havna.

Boblehavn 2018/19.

Åpning for bestilling av boblehavn er lagt ut på "Min side". Husk at du må være medlem i HSDA for å få bestilt.
Søker du vinteropplag på land, må du henvende deg til HBF eller HSF.

STRØMFORBRUK!

Det er kaldt om dagen og mange bruker strøm i båtene sine. HUSK at strømmen kun er til for frostvern og IKKE til "fyring" i båtene, da slår hovedsikringen ut på overforbruk. Vi har ikke vaktordning hvis strømmen går. Skulle det allikevel skje så, send en e-post til HSDA så blir det tatt hånd om påfølgende arbeidsdag.

NY RUTINE FOR BRUK AV STRØM !

Vi har nå hatt en gjennomgang av hele vårt elektriske anlegg. Et av avvikene var at det benyttes ikke tillatte ledninger og kontakter til landstrøm. Det ble funnet flere kontakter som var brent/hadde varmgang og noen som hadde irret. Dette forårsaker jordingsfeil som ikke er bra. Det er nå laget en rutine for hvordan landstrøm skal kobles til båten din. Denne MÅ følges. Rutinen ligger også på "Min side" Sørg for at denne blir lest og etterfulgt.
Rutine strøm.pdf

Vann og toaletter stengt for vinteren.

Da er vannet stengt i båthavna og gjestehavna. Dvs. at WC og dusj ved bobilparkeringa er stengt for vinteren. Det samme er servicebygget for gjestehavna.

Til sendt nytt passord!

Det er en del som ikke husker passordet sitt.For å få nytt trykker du på "Glemt passord". Så MÅ du legge inn medlems nummeret ditt, da får du passord til sendt.