Parkeringskort.

Vi jobber med en løsning for hvordan vi i år skal løse sesongparkeringen. Holmestrand kommune jobber med en elektronisk løsning. Det er ikke avgift på parkering foreløpig. Følg med på hjemmesiden vår for informasjon.

Gjestehavn og bobilparkering med servicebygg er nå åpnet.

Gjestehavn og bobilparkering er åpent for overnatning med tilgang på strøm, vann og servisebyggene er  åpne. Det er ingen lokale smittevernregler utover det som gjelder ellers i samfunnet. Dvs. at det ikke er noe bestemt avstand mellom båter i gjestehavna lenger.
Sørg allikevel å følge myndighetes råd om smittevern.

PARKERING PÅ BOBILPLASSENE ER IKKE TILLATT!!

Det er ikke tillatt å parkere på bobilplassene. Vi forventer at dette respekteres.  

ÅRSHJUL FOR 2020.

Årshjulet har mange viktige informasjoner.
Årshjulet.pdf

 

 

Tiltak mot koronavirus. COVID-19.

Kontoret vil være ubemannet pga. koronaviruset og smittefare. Daglig leder har foreløpig hjemmekontor og kan treffes på mobil 951 71 408 eller e-post post@holmestrandsmabathavn.no i kontortiden.

Kontakt oss

 

 
59°49′N
10°32′E

Weidemanns gate 9
951 71 408
post@holmestrandsmabathavn.no

SERVICE MULIGHETER FOR BÅT I HOLMESTRAND.

Sjøservice. Service på båter og innenbordsmotorer. Mobil 957 85 174
Auto-Marin. Service på mindre båter, påhengsmotorer og vinterlagring.
Mobil 986 65 961

Kalesjefix. Reparasjon, sying og rens av båtkalesjer. Mobil 911 45 805
B.Farnes AS. Løft av båter opp til 14 tonn. Mobil 995 43 164

Fasiliteter

Nød-app som kan redde liv.

Last ned denne appen på telefon din. Kort vei til hjelp hvis det skulle være behov.

Registrerings kjennetegn på båter i havna.

Båteiere i havna er sikkert kjent med at ALLE båter skal være registrert i et godkjent register og påført gyldig kjennetegn. Dette står i våre vedtekter under §5. Nå har småbåtregisteret gratis registrering ut året for de som ønsker å benytte dette registeret. https://sbr.rs.no/gratis-reg/
Har du registreringsnummer, legger du det inn via Min side.

Ny eier av trucken for løft.

Bendik Farnes har nå overtatt trucken fra Holmestrand transportkontor og Vidar. Dvs. at det er Bendik som fra nå av er den som løfter og setter ut båter på opptaks plassen vår. Hans mobilnummer er 995 43 164. Vi ser fram til et godt samarbeid med Bendik framover. Rutinen for bestilling av opptak er IKKE endret.

Olje og batteri mottak.

Dette har blitt tatt opp tidligere og jeg må igjen påminne om at ønsker båteiere dette tilbudet, må det en radikal endring til. Dette går ikke lenger. Noen har emballert oljen som de skal og merket kannene, men konteineren var full av søppel. Søppelcontainer står ca. 10 meter unna.

Internet Explorer

Internet Explorer støttes ikke lenger når du logger deg inn på våre nettsider og "Min Side".
Denne nettleseren støtter ikke moderne web-teknologi, og videreutvikles ikke lenger av Microsoft.

Nettleseren "Internet Explorer" ble faset ut av Microsoft for flere år siden og ble erstattet av Microsoft Edge. Dessverre er Internet Explorer fortsatt i bruk mange steder, særlig i bedrifter. Stadig flere nettsteder er ikke lengre kompatible med nettleseren. 

Dette betyr at hvis du i dag bruker Internet Explorer, så må du bytte til en annen nettleser innen 1. mai 2019 for å komme inn på "Min Side". Vi anbefaler å ta i bruk en moderne nettleser som Google ChromeMozilla Firefox eller Microsofts nye Edge (følger med alle Windows 10 og nyere).

Vann og toaletter stengt for vinteren.

Da er vannet stengt i båthavna og gjestehavna. Dvs. at WC og dusj ved bobilparkeringa er stengt for vinteren. Det samme er servicebygget for gjestehavna.

Til sendt nytt passord!

Det er en del som ikke husker passordet sitt.For å få nytt trykker du på "Glemt passord". Så MÅ du legge inn medlems nummeret ditt, da får du passord til sendt.

NY RUTINE FOR BRUK AV STRØM !

Vi har nå hatt en gjennomgang av hele vårt elektriske anlegg. Et av avvikene var at det benyttes ikke tillatte ledninger og kontakter til landstrøm. Det ble funnet flere kontakter som var brent/hadde varmgang og noen som hadde irret. Dette forårsaker jordingsfeil som ikke er bra. Det er nå laget en rutine for hvordan landstrøm skal kobles til båten din. Denne MÅ følges. Rutinen ligger også på "Min side" Sørg for at denne blir lest og etterfulgt.
Rutine strøm.pdf

Fordeling av ledige båtplasser.

Fordeling av ledige båtplasser, vil i hovedsak bli gjort rett over på nyåret. Da får jeg en bedre oversikt over ledige plasser og kan fordele ut slik at båtene får best mulig plassering ut fra styring av havna.