Påsken 2020.

Erik og jeg tar påskeferie fra mandag 6.4. Skulle det oppstå tekniske problemer som krever strakstiltak, så send en e-post til: post@holmestrandsmabathavn.no.

                                   Ønsker alle en riktig god påske!

VIKTIG INFORMASJON OM BRUK AV BÅT I HAVNA!

DET HAR KOMMET MANGE RETNINGSLINJER OG PÅLEGG FRA MYNDIGHETEN I FORB. MED KORONAVIRUSET.  HOLMESTRAND KOMMUNE  ANBEFALER BÅTEIERE TIL IKKE Å BENYTTE  BÅT SOM HYTTE. DVS. AT BOR DU UTENFOR HOLMESTRAND KOMMUNE ANBEFALES DET AT DU IKKE BENYTTE BÅTEN SOM "HYTTE". SE VEDLAGTE LINK FRA HOLMESTRAND KOMMUNE.

Dette medfører også at gjestehavna med fasiliteter er stengt, strømmen kuttes der, bobilparkeringa er stengt og toalett/dusj holdes stengt.
Strømmen på bobilparkeringa blir ikke stengt, da båtpuss med de forsiktighetsregler som gjelder, overholdes.

https://holmestrand.kommune.no/aktuelt/overnatting-pa-bathavner-campingplasser-og-bobilcamping-anbefales-ikke.3739.aspx

HJEMMEKONTOR.

Jeg har hjemmekontor for tiden pga. smitterisiko. Alle møter i HSDA er via nett eller de er utsatt/avlyst. Ønsker du kontakt, benytt da kontortelefon 951 71 408 eller e-post post@holmestrandsmabathavn.no

Tiltak mot koronavirus. COVID-19.

Kontoret vil være ubemannet pga. koronaviruset og smittefare. Daglig leder har foreløpig hjemmekontor og kan treffes på mobil 951 71 408 eller e-post post@holmestrandsmabathavn.no i kontortiden.

ÅRSHJUL FOR 2020.

Årshjulet har mange viktige informasjoner.
Årshjulet.pdf

 

  

Kontakt oss

 

 
59°49′N
10°32′E

Weidemanns gate 9
951 71 408
post@holmestrandsmabathavn.no

SERVICE MULIGHETER FOR BÅT I HOLMESTRAND.

Sjøservice. Service på båter og innenbordsmotorer.
Auto-Marin. Service på mindre båter, påhengsmotorer og vinterlagring.
Kalesjefix. Reparasjon, sying og rens av båtkalesjer.
B.Farnes AS. Løft av båter opp til 14 tonn.

Fasiliteter

Vann i havna!

Det er en del spørsmål om når vannet blir satt på i havna. Vi må være ferdig med det meste av frostnetter før vi setter på vannet. Det vi håper og tror er at vi får satt på vannet før påske. Følg med på vår hjemmesiden og Facebook.

Nød-app som kan redde liv.

Last ned denne appen på telefon din. Kort vei til hjelp hvis det skulle være behov.

Registrerings kjennetegn på båter i havna.

Båteiere i havna er sikkert kjent med at ALLE båter skal være registrert i et godkjent register og påført gyldig kjennetegn. Dette står i våre vedtekter under §5. Nå har småbåtregisteret gratis registrering ut året for de som ønsker å benytte dette registeret. https://sbr.rs.no/gratis-reg/
Har du registreringsnummer, legger du det inn via Min side.

Ny eier av trucken for løft.

Bendik Farnes har nå overtatt trucken fra Holmestrand transportkontor og Vidar. Dvs. at det er Bendik som fra nå av er den som løfter og setter ut båter på opptaks plassen vår. Hans mobilnummer er 995 43 164. Vi ser fram til et godt samarbeid med Bendik framover. Rutinen for bestilling av opptak er IKKE endret.

Olje og batteri mottak.

Dette har blitt tatt opp tidligere og jeg må igjen påminne om at ønsker båteiere dette tilbudet, må det en radikal endring til. Dette går ikke lenger. Noen har emballert oljen som de skal og merket kannene, men konteineren var full av søppel. Søppelcontainer står ca. 10 meter unna.

Internet Explorer

Internet Explorer støttes ikke lenger når du logger deg inn på våre nettsider og "Min Side".
Denne nettleseren støtter ikke moderne web-teknologi, og videreutvikles ikke lenger av Microsoft.

Nettleseren "Internet Explorer" ble faset ut av Microsoft for flere år siden og ble erstattet av Microsoft Edge. Dessverre er Internet Explorer fortsatt i bruk mange steder, særlig i bedrifter. Stadig flere nettsteder er ikke lengre kompatible med nettleseren. 

Dette betyr at hvis du i dag bruker Internet Explorer, så må du bytte til en annen nettleser innen 1. mai 2019 for å komme inn på "Min Side". Vi anbefaler å ta i bruk en moderne nettleser som Google ChromeMozilla Firefox eller Microsofts nye Edge (følger med alle Windows 10 og nyere).

Vann og toaletter stengt for vinteren.

Da er vannet stengt i båthavna og gjestehavna. Dvs. at WC og dusj ved bobilparkeringa er stengt for vinteren. Det samme er servicebygget for gjestehavna.

Til sendt nytt passord!

Det er en del som ikke husker passordet sitt.For å få nytt trykker du på "Glemt passord". Så MÅ du legge inn medlems nummeret ditt, da får du passord til sendt.

NY RUTINE FOR BRUK AV STRØM !

Vi har nå hatt en gjennomgang av hele vårt elektriske anlegg. Et av avvikene var at det benyttes ikke tillatte ledninger og kontakter til landstrøm. Det ble funnet flere kontakter som var brent/hadde varmgang og noen som hadde irret. Dette forårsaker jordingsfeil som ikke er bra. Det er nå laget en rutine for hvordan landstrøm skal kobles til båten din. Denne MÅ følges. Rutinen ligger også på "Min side" Sørg for at denne blir lest og etterfulgt.
Rutine strøm.pdf

Fordeling av ledige båtplasser.

Fordeling av ledige båtplasser, vil i hovedsak bli gjort rett over på nyåret. Da får jeg en bedre oversikt over ledige plasser og kan fordele ut slik at båtene får best mulig plassering ut fra styring av havna.