Hjem

Kontakt oss

 

 
59°49′N
10°32′E

Weidemanns gate 9
951 71 408
post@holmestrandsmabathavn.no

Fasiliteter

Fordeling av ledige båtplasser.

Fordeling av ledige båtplasser, vil i hovedsak bli gjort rett over på nyåret. Da får jeg en bedre oversikt over ledige plasser og kan fordele ut slik at båtene får best mulig plassering ut fra styring av havna.

Båt opptak!

Det vil være opptak av båter i helgene framover og for at dette skal gå så greit som mulig, ber vi om at ALLE respekterer skiltingen som blir satt opp. Biler som står feilparkert vil bli fjernet for eiers regning og risiko.

Boblehavn 2018/19.

Åpning for bestilling av boblehavn er lagt ut på "Min side". Husk at du må være medlem i HSDA for å få bestilt.
Søker du vinteropplag på land, må du henvende deg til HBF eller HSF.

Til sendt nytt passord!

Det er en del som ikke husker passordet sitt.For å få nytt trykker du på "Glemt passord". Så MÅ du legge inn medlems nummeret ditt, da får du passord til sendt.

Nye vedtekter for HSDA

På selskapsmøtet 15.6. ble vedtektene for HSDA revidert. Disse bør leses. Vedtektene finner du under faneblad "Om foreningen"

Vann og toaletter stengt for vinteren.

Da er vannet stengt i båthavna og gjestehavna. Dvs. at WC og dusj ved bobilparkeringa er stengt for vinteren. Det samme er servicebygget for gjestehavna.

STRØMFORBRUK!

Det er kaldt om dagen og mange bruker strøm i båtene sine. HUSK at strømmen kun er til for frostvern og IKKE til "fyring" i båtene, da slår hovedsikringen ut på overforbruk. Vi har ikke vaktordning hvis strømmen går. Skulle det allikevel skje så, send en e-post til HSDA så blir det tatt hånd om påfølgende arbeidsdag.

NY RUTINE FOR BRUK AV STRØM !

Vi har nå hatt en gjennomgang av hele vårt elektriske anlegg. Et av avvikene var at det benyttes ikke tillatte ledninger og kontakter til landstrøm. Det ble funnet flere kontakter som var brent/hadde varmgang og noen som hadde irret. Dette forårsaker jordingsfeil som ikke er bra. Det er nå laget en rutine for hvordan landstrøm skal kobles til båten din. Denne MÅ følges. Rutinen ligger også på "Min side" Sørg for at denne blir lest og etterfulgt.
Rutine strøm.pdf

STRØM KONTAKTER!

For å få orden på strømkontakter og hvem som tilhører hvilken båtplass, er det nå skrevet plassnr. på hver enkelt kontakt. Det stemmer sikker ikke for alle med tidligere brukte kontakt. Men skal jeg få en oversikt så var jeg nødt til å gjøre dette. Alle kontaktene vil bli låst opp innen mandag 24.4. De som ligger på plasser uten bobleanlegg setter på sin egen hengelås. NB! Kun plasser hvor det er bestilt strøm blir åpnet!

Nye priser for 2017 sesongen.

Da er nye priser for 2017 sesongen klare. Se under faneblad "Om foreningen".
Viktig at alle nå er inne og registrerer seg og krysser av for om du skal benytte plassen din til neste sommer. Du bytter ikke plass, men får den samme.
Vinterplass bestilles i september neste år, det kommer jeg tilbake til.

Fortøyning og strømbruk.


Jeg har vært noen runder i havna og ser forsatt at det er noen båter som ikke fortøyer slik det er beskrevet det skal gjøres. Ber om at ALLE fortøyer båten iht. til beskrivelsen som ligger på vår hjemmeside. Med den vindretningen vi har nå så blir belastningen større enn nødvendig på ueriggerne. Sjekk samtidig at strømtilførselen er iht. beskrivelsen på hjemmesiden. Strømtilførsel som ikke er iht. dette vil bli frakoblet uten videre varsel. Dette av hensyn til alle. Det er også viktig at man begrenser forbruket av strøm, slik at vi unngår overbelastning slik vi hadde her i går. Strømmen er ikke tiltenkt som oppvarming og fyring av båten, men som et frostvern.bjarel@online.no
bjarel@online.no

Havna fylles opp.

Sommeren nærmer seg og havna fylles opp med båter. Det er svært få plasser ledige og det er kun små plasser. Derfor er det viktig at dere veit hvilken plass dere skal ligge på. Har hatt flere som har lagt båten på feil plass. Det lager jobb og frustrasjon når rett eier kommer med båt for å legge seg på plassen.

Registrering i havnestyringssystemet.

Da har vi sluppet det nye havnstyringssystemet for registrering. Bruk litt tid på dette og gjør du feil så ta det på nytt. Som mange har sett, så må man nå bestille sommerplass og til neste høst bestille vinterplass. DET betyr ikke at man får en ny plass, men kun en bekreftelse på at man skal benytte plassen. Når man bestiller sommerplass nå i første omgang, så får jeg en oversikt over hvilke plasser som benyttes. Dette kan gjøres helt fram til 15. februar 2017, men DA må du ha bestemt deg.
Lykke til.