Kontakt oss

 

 
59°49′N
10°32′E

Weidemanns gate 9
951 71 408
post@holmestrandsmabathavn.no

Fasiliteter

Bestilling sommerhavn.

Logg deg inn på "Min side" Bestill sommerhavn og følg instruksjonen.

Ferdsel på bryggene.

Det snør om dagen, noe som medfører at bryggene blir glatte. Vi ber om at du som skal ut på bryggene skor deg etter forholdene. Bruk også vest. 
HUSK å se etter båten din med jevne mellomrom, både når det gjelder snø og at båten er fortøyd iht. regelverket.

Fordeling av ledige båtplasser.

Fordeling av ledige båtplasser, vil i hovedsak bli gjort rett over på nyåret. Da får jeg en bedre oversikt over ledige plasser og kan fordele ut slik at båtene får best mulig plassering ut fra styring av havna.

Boblehavn 2018/19.

Åpning for bestilling av boblehavn er lagt ut på "Min side". Husk at du må være medlem i HSDA for å få bestilt.
Søker du vinteropplag på land, må du henvende deg til HBF eller HSF.

STRØMFORBRUK!

Det er kaldt om dagen og mange bruker strøm i båtene sine. HUSK at strømmen kun er til for frostvern og IKKE til "fyring" i båtene, da slår hovedsikringen ut på overforbruk. Vi har ikke vaktordning hvis strømmen går. Skulle det allikevel skje så, send en e-post til HSDA så blir det tatt hånd om påfølgende arbeidsdag.

NY RUTINE FOR BRUK AV STRØM !

Vi har nå hatt en gjennomgang av hele vårt elektriske anlegg. Et av avvikene var at det benyttes ikke tillatte ledninger og kontakter til landstrøm. Det ble funnet flere kontakter som var brent/hadde varmgang og noen som hadde irret. Dette forårsaker jordingsfeil som ikke er bra. Det er nå laget en rutine for hvordan landstrøm skal kobles til båten din. Denne MÅ følges. Rutinen ligger også på "Min side" Sørg for at denne blir lest og etterfulgt.
Rutine strøm.pdf

Vann og toaletter stengt for vinteren.

Da er vannet stengt i båthavna og gjestehavna. Dvs. at WC og dusj ved bobilparkeringa er stengt for vinteren. Det samme er servicebygget for gjestehavna.

Til sendt nytt passord!

Det er en del som ikke husker passordet sitt.For å få nytt trykker du på "Glemt passord". Så MÅ du legge inn medlems nummeret ditt, da får du passord til sendt.